Onze camping

Staanplaats camping

 

Boerderij camping de Eikelaar is een Vekabo camping, wat staat voor kwaliteit. Onze kleinschalige camping is gelegen in landelijk gebied, vlakbij prachtige natuur. De Overasseltse en Hatertse vennen liggen op een steenworp afstand, evenals de Maas. Op deze pagina leest u meer praktische info over onze camping. Klik op omgeving en video van de camping voor een impressie van de prachtige, gevarieerde natuur in de regio en voor een video gemaakt met een drone van onze camping. Onze camping heeft in 2019 een gouden zoover aword gekregen vanwege de lovende reviews die we hebben mogen ontvangen.

Onze camping beschikt over 42 kampeerplaatsen. De ruime kampeerplaatsen bieden een mooi uitzicht over het landschap met koeien in de wei.

U kunt vanaf 13.00 uur terecht op onze camping. Indien u vroeger wilt komen is dat ook mogelijk. Als u van te voren geboekt hebt kunt u uw kampeermiddel neer zetten op de gereserveerde plaats. Nog niet geboekt? Dan kunt u bij de poort wachten en contact opnemen met de beheerder 06-30424006.

De receptie is alle avonden open van 19.30 uur tot 21.00 uur (behalve op zondag en maandag) indien u ons op een ander tijdstip wilt spreken kunt u ons bellen op telefoonnummer 06-30424006. Hier kunt u zich dan aanmelden, als u dat nog niet heeft gedaan. De dag of avond voor vertrek kunt u zich afmelden bij de receptie en eventuele openstaande rekening nog betalen.

Op de dag van vertrek dient u de plaats voor 11. 00 uur te verlaten, tenzij u heeft aangegeven later te willen vertrekken.

Zoals aangegeven is er een mogelijkheid om u aankomst te vervroegen (vanaf 9.00 uur) of de vertrektijd te verlengen (tot 15.00 uur of 20.00 uur). Hiervoor wordt dan €5,00 (of € 10,00 tot 20.00 uur) gerekend.

Op de camping is een speeltuin ingericht met trampoline en u kunt tafeltennissen.

Op het zelfservice terras kunt u terecht voor een lekker kopje koffie of thee, maar ook lekkere verse chocolademelk met slagroom. Een flesje echte verse koemelk uit de melktap is een aanrader. Ook liggen er ijsjes in de vriezer.

Duurzaamheid is een kernwoord op ons bedrijf. We scheiden zo veel mogelijk ons afval en onze zonnepanelen produceren zowel  voor de camping als het melkveebedrijf de stroom die hier nodig is. Daarnaast hebben we zonnecollectoren om warm water te maken voor in het sanitair en tevens voor de vloerverwarming.  Op het melkveebedrijf wordt volgens het keurmerk “planet proof melk” geproduceerd.

 

verhuur caravan

Wij verhuren ook een caravan met voortent op een van onze kampeerplaatsen. De caravan heeft 4 tot 5 slaapplaatsen en in de voortent zijn nog meer slaapplaatsen te creëren, met een binnentent. In de caravan is een fornuis, koelkast, wc, linnengoed, magnetron, waterkoker, Senseo en volledig ingericht keukenkastjes aanwezig. Voor vragen of boekingen kunt u telefonisch contact opnemen  (tel: 06-30424006).

Faciliteiten

 • 20 ruime kampeerplaatsen, camperplaatsen.
 • Iedere staanplaats beschikt over rioolaansluiting, waterpunt en elektro-aansluiting 10 ampère.
 • De camping beschikt over een schitterend nieuw sanitair gebouw, dat voldoet aan alle eisen van deze tijd met:
 • Vloerverwarming.
 • 7 toiletten, 4 dames en 3 heren.
 • 1 urinoir.
 • 3 heren- en 3 damesdouches.
 • 1 miva ( minder valide) ruimte.
 • Baby/kinder ruimte, met badje en aankleedkussen.
 • 4 wastafels heren. ( waarvan 2 privé ruimte).
 • 4 wastafels dames. (waarvan 2 privé ruimte).
 • 4 overdekte vaatwasplaatsen. Met uitzicht over de camping.
 • Uitstortplaats chemisch toilet.
 • Gratis warm/koud water voorziening.
 • In een aparte ruimte staat een wasmachine en droogtrommel, waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.
 •  gratis Wifi.
 • Overdekte fietsenstalling met daarin oplaadpunt voor elektrische fietsen.
 • Aantal speeltoestellen.
 • tafeltennis

Omgeving

Fietsen of wandelen door het mooie vennen gebied. Of heerlijk zwemmen in recreatieplas de “Berendonck” in Wijchen of Kraaienbergse plassen in Linden behoort tot de mogelijkheden. Of houdt u van meer activiteit dan is kanoën, bootje huren, mountainbiken ook een mogelijkheid.  Ook gezinnen kunnen er op uit trekken er is genoeg te doen in de omgeving van de camping. Zoals het maisdoolhof in Malden, bij slecht weer binnenspeelparadijs ” Pret in”in Heumen. De Nijmeegse wandel  vierdaagse is een groot evenement in onze omgeving. De wandelaars lopen door de dorpen Overasselt, Malden, Groesbeek enz. Ook de fietsvierdaagse is weer  terug van weg geweest.

Meer informatie

Melktap

In de woonkamer van de Camping (receptiegebouw) staat een melktap. Uit deze melktap kan verse rauwe melk getapt worden. Deze melk is afkomstig van de koeien die in de zomer elke dag naar de wei gaan om vers gras te eten en te genieten van de ruimte.

Openingstijden: van 23 maart tot 31 oktober van 8.30 uur tot 20.30 uur (of later als de receptie open is)